Ognjen Đelmić pogađa i za Debrecen

Bivši fudbaler Željezničara

Ognjen Đelmić pogađa i za Debrecen

Fudbaleri Debrecena plasirali su se u polufinale mađarskog Kupa nakon što su sa 5:0 savladali Nyiregyhazu. 

Već u prvom poluvremenu utakmice Debrecen je zahvaljujući Takacsu imao vodstvo od 2:0, da bi u sedmoj minuti nastavka isti fudbaler povisio na 3:0 i postao ujedno svoj hat-trick na večerašnjoj utakmici.  

Uspjeli su domaći preko Tisze postići i četvrti pogodak Nyiregyhazi, da bi potom pet minuta prije kraja utakmica bh. internacionalac Ognjen Đelmić postigao prvijenac za Debrecen i ujedno postavio konačnih 5:0. 

Đelmić je u Debrecen stigao nakon jednogodišnje epizode u Željezničaru, a njegov pogodak za novi klub možete pogledati u priloženom videozapisu.  



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi