Ognjen Gnjatić potpisao za Platanias

Tražio ga Partizan

Ognjen Gnjatić potpisao za Platanias

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Gnjatić karijeru će nastaviti u Grčkoj.

Ovaj dojučerašnji fudbaler Rada je postao novi član grčkog prvoligaša Plataniasa, sa kojim je danas potpisao dvogodišnji ugovor.

"Sretan sam što sam stigao u Platanias. Klub je dosta dobro uređen i organizovan, a i grad je dobar za život. Ovo je za mene nova šansa, koju ću nadam se iskoristiti. Spreman sam dati maksimum kako bismo imali uspješnu sezonu", izjavio je Gnjatić.

Gnjatić je karijeru počeo u Kozari iz Gradiške, odakle je 2012. godine prešao u Rad. U ekipi srbijanskog kluba je u prošloj sezoni odigrao 26 mečeva.

Za ovog fudbalera sredine terena se u proteklih nekoliko sedmica ozbiljno interesovao Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.