6

Komentari (6)

plemic
bosanski perišić.
DamirT
Ispao je gofno radi tetovaze, ali je definitivno igrao na maksimumu. Da nam je sad jedan koji tako igra, a ne oni od sinoc
Brazuka
Sad je vico kupio fanatikose i to se vidi
grom
Trebo se tetovirati kad zavrsi karijeru, sto jes jes uvijek se borio i dobar je bio..i karijeru je s**** radi skandala tetovaža još je mogao dati ruke..pa bolji je od svih dole sad stopera osim Anela..
Mi_Ro
Lik je uvijek na terenu išao glavom kroz zid kao i Spahić,poslije njih zadnja linija po imenima je jača al po doprinosu mnogo lošija......
Drakula
Koliko god bio pogan radi tetovaze,ovaj momak je ostavljao srce na terenu i borio se za repku svom snagom. Za ove manekene danas sto igraju ovaj decko je izmislio fudbal za njih. BRAVO OGI!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti