Ogromni problemi za FK Radnik: Radović i Šubert propuštaju meč sa FK Željezničar
Radnik je defanzivno jedna od najboljih ekipa lige. Međutim, za meč sa Željezničarom su ostali bez dvojice standardnih fudbalera i sigurno da treneru ovog kluba nije lako sastaviti tim

Defanzivci propuštaju meč sezone

Ogromni problemi za FK Radnik: Radović i Šubert propuštaju meč sa FK Željezničar

M. Šljivak

Radnik iz Bijeljine će u 31. kolu Premijer lige BiH dočekati sarajevski Željezničar.

Bit će to direktan duel za četvrto mjesto i plasman u Evropu, a Radnik će u ovom duelu biti izuzetno oslabljen u defanzivnom redu.

Susret protiv tima sa Grbavice propustit će lijevi bek Slaviša Radović i štoper Ivan Šubert, standardni članovi prve postave ekipe iz Bijeljine.

Radović je doživio neugodnu povredu u proteklom kolu protiv Zrinjskog. Doživio je rupturu ligamenata koljena, a srećom po sjajnog fudbalera, nije bilo pucanja i on bi uskoro mogao ponovo na teren.

Ipak, nažalost protiv Želje ga nećemo gledati na terenu i to će biti svakako veliki udarac za Radnik, jer je Radović važna karika svog tima ove sezone.

Ovaj 25-godišnji fudbaler igra zaista odlično. Nastupio je u 26 utakmica i upisao je pet asistencija.

Također, Mladen Žižović će morati da potraži adekvatno rješenje na poziciji štopera. Ivan Šubert je zbog kartona suspendovan i na njega trener Radnika ne može računati za naredno kolo.

Šubert je u Bijeljinu stigao u zimskom prelaznom roku. Odmah se izborio za svoj status u ekipi, pružao je veoma dobre partije i sigurno je da će i njegovo odsustvo biti veliki udarac za Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Radnika i Željezničara na programu je u subotu od 17 sata, a u istom terminu se igraju i ostale utakmice 31. kola Premijer lige.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Niste postavili onaj dodatni kopirani tekst ispod u kojem nas podsjecate kako je Radovic zaprosio djevojku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti