Isić raskinuo ugovor sa Radnikom

Nakon godinu dana odlazi

Isić raskinuo ugovor sa Radnikom

Iako su do kraja prvenstva u Premijer ligi BiH ostala još tri kola, Tarik Isić odlučio je prijevremeno napustiti Radnik.

Ovaj 24-godišnji defanzivac priključio se bijeljinskom timu prošlog ljeta, a premda je jedno vrijeme bio standardan u prvoj postavi, na kraju je pao u nemilost trenera Mladena Žižovića.

Veliki broj fudbalera koje Radnik ima u zadnjoj liniji doveo je do toga da Isić posljednju utakmicu za Bijeljince odigra u februaru, i to sakupivši četiri minute na terenu, a zbog nezadovoljstva minutažom na kraju je odlučio da spakuje kofere i potraži novu sredinu.

Prije nego što je došao u Radnik, Isić se isticao partijama u dresu GOŠK-a iz Gabele, a kroz karijeru je još nastupao za Čapljinu, Olimpik, Turbinu i Radnik iz Hadžića u kojem je i naučio fudbalsku abecedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju Radnik, ovaj tim se nakon 30 odigranih kola nalazi na petoj poziciji s izglednim šansama da izbori plasman na evropsku scenu.

Top Komentari

Dino69
Veliki majstor i covjek prije svega
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi