Ohandza: Bio je gušt ubaciti loptu u mrežu

Junak pobjede Hajduka nad Dinamom

Ohandza: Bio je gušt ubaciti loptu u mrežu

S. Mlaćo

Hajduk je jučer u najvećem hrvatskom derbiju sa minimalnih 1:0 savladao velikog rivala Dinamo. Splićani su pružili veoma dobru partiju, te na kraju zasluženo slavili, iako su Modri imali priliku da sa 11 metara dođu do pogotka.

Nisu bili precizni pa su tri boda otišla u Split. Junak pobjede Hajduka bio je napadač Ohandza koji je bio jako sretan poslije meča.

"Vrlo sam sretan zbog sebe i svojih suigrača, te navijača. Došli smo pobijediti. Borili smo se za to i na kraju smo svi zadovoljni. Drago mi što sam zabio, naravno, osjetio sam da se oni neće sporazumiti. Iskoristio sam to, prišuljao sam se iza njihovih leđa", kazao je Ohandza za Slobodnu Dalmaciju.

"Ne bih rekao da je to bila greška obrane. Dogodi se takav nesporazum. Imao sam i ja malo sreće. Bitno je naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bio je gušt ubaciti loptu u mrežu", dodao je 26-godišnji napadač.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije