Junak Čelika u današnjoj pobjedi

Okić: Radnik nas je nadigrao do našeg pogotka, znali smo šta nas čeka

S. Mlaćo

Junak veoma važne pobjede Čelika nad Radnikom dnas u Zenici bio je Ševko Okić.

 Okić je u 21. minuti udarcem sa vrha kaznenog prostora matirao Lučića i donio svom timu tri boda.

Radnik se pokazao kao tvrd orah, te u Čeliku mogu biti zadovoljni nakon meča.

"Bila je jedna dobra utakmica. Znali smo da nas čeka teška utakmica, najbolje poznajem Radnik jer sam bio tamo dvije godine. Do mog pogotka su nas nadigrali, poslije smo poveli i digli se. Mislim da smo i drugo poluvrijeme dosta bolje stajali", kazao je Okić koji nije htio slaviti pogodak protiv bivšeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Zeničani putuju Zvijezdi 09 koja je danas napravila veliko iznenađenje i savladala aktuelnog prvaka Zrinjski iz Mostara.

"Liga je takva da svako svakoga može dobiti. Zvijezdu 09 su svi otpisali, oni su se vratili, a ja se nadam da ćemo do proljetnog dijela osvojiti što više bodova". 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi