Predsjednik Čelika našao način da spriječi neugodne situacije

Omladinci dobili minibus

Predsjednik Čelika našao način da spriječi neugodne situacije

E. Škorić

Prošle sedmice su omladinske selekcije NK Čelik, konkretno pioniri i kadeti, trebali da igraju utakmice u Širokom Brijegu, dok su juniori trebali da igrjau duel sa Zrinjskim u Mostaru.

Međutim, iako su se mladi igrači Čelika pojavili na unaprijed dogovorenoj lokaciji, gdje su čekali prevoz, ostali su uskraćeni za isti.

Pojavile su se informacije da su razlog neizmirena dugovanja prema autoprevozniku koji je trebao prevoziti mlade fudbalere Čelika.

Tim povodom smo kontaktirali Čelik, a iz kluba su nam poručili da je zaista došlo do nesporazuma oko finansija, ali da je riječ o kršenju dogovora oko termina i načina plaćanja usluge.

Da se takve stvari ne bi ponavljale, predsjednik Čelika Oglun Aydin proteklog je vikenda kupio minibus, kako bi mladi igrači uvijek na vrijeme stizali na određene destinacije, ovisi o tome protiv koga budu igrali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Nabili su toliki dug da im je isplativije kupiti bus nego dug platiti
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije