OKK Borac slavio protiv KK Prijedor

Prijateljski meč

OKK Borac slavio protiv KK Prijedor

D. Vejo

Košarkaši Borca večeras su na svom parketu savladali prošlogodišnjeg šampiona Prve muške lige Republike Srpske, ekipu Prijedora.

Rezultat je glasio 70:64 u korist banjalučkog sastava. Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaćina koji je na startu povo 13:2 i prednost je držao do odmora..

Nakon što je počela treća dionica, košarkaši Borca su stvorili veliku zalihu prednosti, koju su do samog kraja čuvali te zasluženo slavili.

Ovo je za Bojana Božića i njegover izabranike pobjeda koja obećava, imajući u vidu da je upravo Prijedor osvajač prošlosezonske titule u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi