OKK Borac slavio protiv WBS Teslić

Kup Područnog košarkaškog odbora

OKK Borac slavio protiv WBS Teslić

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca savladali su ekipu WBS Teslić u okviru 4. kola Kupa Područnog košarkaškog odbora Banja Luke rezultatom 38:77, po četvrtinama je bilo 12:25, 11:12, 6:19 i 9:21.

Od samog starta meča, banjalučki sastav uspostavio je dominaciju. Kovačević i Ćulum dominirali su u prvoj četvrtini koju Borac dobija rezultatom 12:25.

U drugom periodu, domaćin je malo pojačao ritam. Ipak, crveno-plavi odoljevaju pritisku Teslićana te istu riješavaju u svoju korist. Na odmor se odlazi s prednošću Borca od 14 poena razlike (23:37).

Nakon pauze, ponovo su bolje zaigrali gosti iz Banja Luke. Izabranici Bojana Božića dobijaju treću dionicu utakmice sa velikih 6:19, čime je riješeno pitanje pobjednika. Posljednja četvrtina bila je čista formalnost u kojoj je Borac pokazao kvalitet i tako došao do novog trijumfa. 

Najefikasniji u domaćem timu bio je Vuković sa 13 datih poena, dok je to kod Borca bio Kovačević s 21. datim poenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi