OKK Borac spreman za nastavak prvenstva

Prva muška liga RS

OKK Borac spreman za nastavak prvenstva

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca do narednog meča, broje sitno.

Bojan Božić i njegovi izabranici iza sebe imaju polusezonu koja se može nazvati od očaja do sjaja. Krenulo je porazom, ali onda su crveno-plavi uz pomoć vjerne publike uspjeli da prebrode sve nedaće i da tim s prosjekom 18,3 godina krene vraćati košarku u Banja Luku.

"Nakon pauze krenuli smo sa radom. Imamo malo problema sa gripom koja je zahvatila pojedine igrače, ali se nadam da ćemo i to uspjeti riješiti do utakmice koja nas čeka za vikend u Foči protiv Sutjeske. Naravno, očekujem da počnemo dobijati utakmice koje smo izgubili na loptu ili dvije. Na nama je da se borimo i vjerujem da ako ispunimo taktičke zamisli trenera, da se ravnopravno možemo nositi sa svima", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

Nakon jesenjeg dijela prvenstva, Borac je završio kao šestoplasirani tim na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Meč između Sutjeske i Borca zakazan je za nedjelju od 19 sati u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi