Okupila se košarkaška reprezentacija BiH

Počele pripreme za EP

Okupila se košarkaška reprezentacija BiH

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se na Ilidži.

Selektor Duško Ivanović obavio je prozivku igrača, a ozbiljni treninzi pred nastup na Evropskom prvenstvu u septembru počinju već danas.

Naši momci će odigrati veliki broj prijateljskih utakmica u pripremnom periodu, a učestvovaće na pripremnim turnirima u Grčkoj i Turskoj, te Hrvatskoj.

Naša selekcija u pripreme ulazi s dosta problema. Poznato je da na Evropskom prvenstvu neće igrati kapiten Mirza Teletović, te Jusuf Nurkić, pa ćemo biti izuzetno oslabljeni.

Također, pod upitnikom je i nastup Nihada Đedovića, koji ima problema s pasošem.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine za protivnike u grupnoj fazi prvenstva u Francuskoj pored domaćina ima i selekcije Finske, Rusije, Izraela i Poljske...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.