Okupila se mlada reprezentacija BiH

U sklopu priprema za EP U19

Okupila se mlada reprezentacija BiH

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Goraždu, kako bi obavile pripreme za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2009. godine u Bugarskoj.

Naše mlade rukometašica (uzrasta do 19 godina) nalaze se u kvalifikacionoj grupi zajedno sa Crnom Gorom, Srbijom i Islandom, koji će biti i domaćin kvalifikacionog turnira od 18. do 23. aprila iduće godine.

Selektor U19 selekcije BiH Rade Unčanin pozvao je slijedeće igračice na pripreme: Armina Marić (Borac), Josipa Tomić, Vesna Tolić (Ljubuški LO), Aldijana Gabela, Azra Zorlak (Goražde), Iris Škaljić, Ines Halebić (Ilidža), Katarina Mikulić, Ana Zovko (Katarina), Mirjana Mandić (Knežopoljka), Sanja Narić (Doboj), Azra Gušić (Turbina), Naida Obradović, Jasmina Salčin (Lokomotiva), Mirna Glibić, Ivana Marić, Andrea Kolobara (Zrinjski), Berina Malanović,  Medina Mašić (Živinice) i Jelena Todorović (Leotar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.