Okupili se i mladi Zmajevi

Starčević optimista

Okupili se i mladi Zmajevi

S. Mlaćo

U hotelu „Hercegovina“ na Ilidži su se jučer okupili „U-21“ reprezentativci Bosne i Hercegovine i počeli pripreme za gostujući meč sa Njemačkom koji je na programu 13. oktobra u Furthu.

Prvi trening mladih Zmajeva odrađen je na stadionu FK FAMOS u Hrasnici.

"Tek u srijedu će svi stići. Tu je trenutno 12 nogometaša, a kada svi dođu kompletirat ćemo ekipu. Kroz dobru igru i dobro raspololoženje želimo ući u utakmicu protiv Njemačke", kazao je selektor Starčević.

"Njemačka će tražiti drugo mjesto, a njihovo moranje želimo iskoristiti. Ne znam sastav koji će izaći ispred nas jer imaju sedam novih igrača".

Optimista je i kapiten Nihad Mujakić.

"Pokazali smo da možemo igrati sa teškim protivnicnima, idemo utakmicu po utakmicu i vidjet ćemo šta možemo napraviti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi