Okuplja se U19 reprezentacija BiH

Uoči nastavka kvalifikacija za EP

Okuplja se U19 reprezentacija BiH

Najbolje bh. rukometašice, uzrasta do 19 godina, igraće kvalifikacione utakmice od 1. do 6. marta za odlazak na Evropsko prvenstvo koje će se održati od 14. do 23. avgusta u Mađarskoj.

Okupljanje mladih rukometašica BiH zakazano je za 1. mart, a selekcija koju sa klupe predvodi Rade Unčanin, odigraće u sklopu priprema i dvije kontrolne utakmice sa odgovarajućim timom Makedonije. Prvi pripremni susret na programu je 10. aprila, a drugi dva dana poslije.

Selektor Rade Unčanin na okupljanje je pozvao slijedeće rukometašice: Josipa Tomić, Vesna Tolić, Aldijana Gabela, Azra Zorlak, Arnela Hubanić, Ana Zovko, Anica Gudelj, Katarina Mikulić, Monika Rašidović, Mirna Glibić, Ivana Marić, Berina Malanović, Iris Škaljić, Ines Halebić, Armina Marić, Tamara Bokarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.