Video koji to jasno pokazuje - U reprezentaciji BiH pred baraž svi dišu kao jedan
Na Ilidži se okuplja reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Okupljanje na Ilidži

Video koji to jasno pokazuje - U reprezentaciji BiH pred baraž svi dišu kao jedan

Eldar Ganibegović

N/FSBiH je objavio video koji sigurno može probuditi optimizam među navijačima Bosne i Hercegovine.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u ponedjeljak, 18. marta, te tako započeti mini pripreme pred utakmice baraža za EURO. Podsjetimo, 21. marta u Zenici dočekujemo Ukrajinu, a onda pet dana kasnije u Sarajevu igramo protiv Izraela ili Islanda.

Danas se naši A reprezentativci okupljaju na Ilidži, a stigao je i kapiten i napadač Fenerbahcea, Edin Džeko.

Na Instagram profilu je N/FSBiH objavio video na kojem se može vidjeti sjajno raspoloženje i sinergija koja vlada među našim igračima.

Ovaj video navijačima može predstaviti dio onoga što se dešava na okupljanju, te može probuditi optimizam pred predstojeće utakmice.

Oglasi

Naši reprezentativci će večeras na stadionu Grbavica odraditi i prvi trening koji će vjerovatno biti lakši nakon napornog vikenda koji su imali.

Podsjetimo, ranije danas su selektor Savo Milošević i defanzivac Renato Gojković dali izjave medijima.

Fudbaler Orenburga zbog crvenog kartona protiv Slovačke u novembru selektoru neće biti na raspolaganju u meču protiv Ukrajine, no tu će biti za meč 26. marta na Grbavici.

Tada ćemo, nadamo se, igrati finale baraža protiv Izraela ili Islanda. Ako izgubimo od Ukrajine, igrati ćemo prijateljski meč protiv poraženog iz duela pomenute dvije selekcije. 

Top Komentari

SamoSiroki
Đaba ih je pumpati, tanki su do bola..
1 0
iznogood
Vise se ja obradujem kada mi punac i punica dodju i kazu da ce ostati produzeni vikend. Koga vi lazete i na osnovu cega zakljucujete da "svi disu kao jedan" Bijedo kvazinovinarska nismo ni slijepi ni glupi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi