Solskjaer imao sastanak sa šestoricom "ključnih" igrača, toliko je očajan da ih je pitao za taktiku!

"Šta ćemo, ljudi?"

Solskjaer imao sastanak sa šestoricom "ključnih" igrača, toliko je očajan da ih je pitao za taktiku!

Edmir Škorić

Menadžer engleskog velikana održao je sastanak sa jednim dijelom svojih igrača.

Norvežanin je pod velikim pritiskom zbog loše serije Uniteda, aw mediji nagađaju da je klub već donio odluku o njegovoj smjeni, te da je samo pitanje trenutka kada će Solskjaer postati bivši.

Jedini način da ostane na klupi je da uveže nekoliko dobrih rezultata u narednom periodu, a u međuvremenu je Solskjaer održao sastanak sa šestoricom igrača koje smatra najvažnijim u ekipi.

Tom sastanku sa "šefom" su prisustvovali Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Nemanja Matić, Victor Lindelof, Luke Shaw te kapiten Harry Maguire.

Solskjaer je želio da čuje njihovo mišljenje o taktici i zadacima na terenu, istaknuvši pritom važnost utakmica koje slijede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Menadžer Uniteda zatražio je dodatnu motivaciju i borbenost od šestorke i njihovih sAaigrača, a u narednom periodu Crveni vragovi će igrati protiv Watforda, Villarreala, Chelseaja i Arsenala.

Ukoliko rezultati ne budu onakvi kakvima ih priželjkuju i navijači i uprava i svi na Old Traffordu, Solskjaer "leti" bez obzira što je kao igrač bio omiljen među navijačima slavnog kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Ee Ole, odmori jedno 4-5 godina, prati sta Guardiola i Klopp rade, malo sebi u mozak naberi dosta informacija i onda treniraj koga oces...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi