Ole Gunnar Solskjaer nije štedio Alana Shearera: "Sada si mi skroz unišitio dan"

Menadžer Mancheste Uniteda se zna našaliti

Ole Gunnar Solskjaer nije štedio Alana Shearera: "Sada si mi skroz unišitio dan"

Endin Čaušević

Manchester United sinoć je izbacio Chelsea iz FA Kupa jer su ih sa 2:0 pobijedili na Stamford Bridgeu.

Igrači Ole Gunnara Solskjaera nastavili su s nevjerovatnim igrama, a već sada je jasno da je dolazak norveškog stručnjaka bio pun pogodak za Crvene đavole. Solskjaer je u potpunosti preporodio United koji konačno podsjeća na svoje slavne dane što je svaki navijač ovog kluba čekao već nekoliko godina.

Solskjaer je s pravom najveća priča u Engleskoj, a sinoć je nakon utakmice pokazao da se zna itekako i našaliti. Naime, dok je davao izjavu poslije meča u studiju BBC-a bili su legendarni fudbaleri poput Alana Shearera i Garyja Linekera, a trener Uniteda je "bocnuo" legendarnog napadača Newcastlea.

Shearer je izjavio prije toga da je izvanredan osjećaj za jednog igrača da osvoji FA Kup, a Solskjaer se jednostavno nije mogao suzdržati i odlučio mu je malo osvježiti pamćenje da on to nikada nije osvojio.

"U pravu si, to je jedan od najboljih trofeja koje možeš osvojiti. Igrao sam 1999. godine u finalu i Alane mislim da si i ti bio tu", u šali je rekao Solskjaer i prisjetio se meča od prije 20 godina kada je United pobijedio sa 2:0, dok je Shearer samo tužno odgovorio:

"Hvala Ole. Imao sam odličan dan, a ti si to sve sada uništio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi