93

Komentari (93)

Eod
Registrovah se maksuz da j**** m**** vama sarajlijama koji nikad necete da priznate da vam se steli jos od jusufa pusine stare lopine i onog truhle salema prolica kojem se dodjeljivale utakmice da sudi sarajevu protiv ostalih klubova u bosni i hercegovini a da je pri tome uvijek govorio da je navijac sarajeva i to nikad vama nije smetalo vi ste jedna banda kakvu ovaj svijet vidio nije jedino vi sirite propagandu da vas svak mrzi a vi mrzite sve ostale sjeme vam se dabogda zamelo ono smecarsko majku vam vasu dodjete u zenicu ljidi vas ugoste podrze vi necete da kazete istinu sto svak ziv vidi pa jel u prvoj utakmici u zenici vas ovaj kreten i koljac od igraca zuti sa dugom kosom napravio pet prekrsaja za zuti karton cupao jamaka za dres krsio igrace prekidao kontre i nije dobio ni jedan zuti za to a trebao je dobiti tri crvena kako vas nije samo stid mene zanima stvarno obraza nemate nikavog
Ludilo_brale
Njanjajevo i Seljo kupuju i sudce i pojedine igrače od prvog kola , dok Zrinjski opet postane prvakom . Džaba vam glavni grad kad su vam klubovi truli iznutra .
Rus
Svakako bi izgubili da nije bio crveni bio bi penal
ForzaLikCE
edinho
**** ligu gdje je Simin Han prvi....hahahahaha koji show od lige
emir_89
Nevjerovatno svako kolo se navlaci nekom Sarajevskom klubu vecinom obadva a nas i dalje ubjedjuju da to nije istina hahahah
andi
Ne traži alibi OLGUNE,želiš napustiti Čelik i Bosnu,mislio si da ćeš sitnim prama napraviti klub,ne ide abi tako,ne napadaj klubove,sudije su ****a ok,ali ti niti imaš ekipu niti prave ljude u klubu,AKO SI ODLUČIO IĆI I BJEŽATI ,URADI TO DA NE DIRAŠ KLUBOVE I NJIHOVU TRADICIJU,poku#aj kao gospodin TUZLA CITY,ubaciti svjež kapital,uvesti prave ljude,rastjerati mešetare iz kluba i te menađere koji te varaju,DOVELI SU TI DO SAD 20 FEJK,LAŽNIH POLOVNIH IGRAĆA KOJE SI PLATIO BRUTALNO SKUPO JER SU TE VARALI,osmisli šta je to što će donjeti bolje sutra prvo ČELIKU kao klubu a onda i tebi kao biznismenu,,A AKO TRAŽIŠ ALIBI SA SARAJEVOM U SUDIJAMA,ONDA JE TO VELIKI FALŠ,JER SARAJEVO U OVIM TRENUTCIMA KAO TIM,DAT ĆE TRI GOLA U ZENICI,MOSTARU,BELGIJI,SRBIJI,NA BILO KOM TERENU NA SVIJETU,,zato samo ćestitaj n apobjedi jer bolje nisi mogao ni sa 12 takvih kakvih imaš igraća.I PLAĆAJ REDOVNO IGRAĆE DA TE PO SUDOVIMA I SAVEZU NE GANJAJU..A SAVEZ BIH JE NA NIVOU EUROPE JER ŠTITI IGRAĆE OD VARALICA POPUT TEBE I KOMPANJONA KOJO RADE ZA TEBE.
Ludilo_brale
Sad nitko ne spominje ŠB od vas pitara , pa da njihov sugrađanin vam je poklonio pobjedu hahahah
Majstor_ZE
Napusi se qrca andi, sta se uvlacis pitarima u supak
Kralj_Tvrtko
I dalje tvrdim da su Turci divljaci i ****a
Rus
Sere I ovaj Turcin, cuj majka sudije I navijaci Sarajeva se postidili! Otac mozda.
ForzaLikCE
i ti bi trebao
Samoiskreno
Elvedin Begić i Frano Jelic ubice Sarajevo lopovski klub
Ende
Pricate o kradji.. ok.. ali na sta konkreto mislite, sta je sporno u ovoj utakmici bilo ? Crveni sporan nije. Lik je isao na igraca, dignute noge, sa ledja... zuti je malo za onaj start, budite realni.
jaheto
Sporan je recimo prekrsaj u prvom poluvremenu, gdje igrac Sarajeva gazi djonom Grahovca na 20 metara od gola. Sudiji ni na kraj pameti da faul svira, zuti ili cak i crveni pokaze, sto bi se u normalnim ligama pokazalo...
TitkusMojeJelo
Iz Zenice sam, al stvarno ne mogu ovih jeftinih prica, jarane sto niste zabili dva gola dok vas je bilo 11 pa nek onda daje crveni karton kome zeli, za svaki poraz i nesupjeh napacenom Bosnji je drugi kriv kako ovima iz mog Celika tako i ovim iz Sa Že, Slo i dr...
niko nikovic
Izgubili bi svakako na kraju, i da je ostalo 11 na 11.A i da ste uzeli bod, šta bi vam on značio, ništa.
ForzaLikCE
@niko nikovic jesi ti gledao utakmicu uopšte?
genter
****m ti mater tursku u picku, i bez da se postidim!
Majstor_ZE
*******.l.i t.i .m.a.t.e.r Gavric, Stanojevic i ostala bagra koja je 4 godine granatirala Sarajevo. Ti nama tursku, ja tebi ******.m srpsku ma.ter
Honduras
znaci pobijedili ste na Koševu zadnji put 1986 i dje si poštenjačino nisam te prepozno.izvini.
Honduras
hejjj 1986 dvije godine poslije olimpijade,6 godina prije rata,prije 33 godine
Ende
Ispade cekik bio bolji ? Hahah Pa sarajevo kad ne demolira protivnika prica se o nekom "herojstvu" istog. U svim segmentima igre je sarajevo bilo za koplje ispred celik... gleda li iko utakmice ili komentarise po naslovima ??
Honduras
vidi se da si strucnjak,sta vam je ovo herojski,jeli mozda sviran penal za Saeajevo koji nije bio,jeli vam mozda ponisten neki čist gol ili vam mozda nije sviran čist penal.hajdw majmune razguli.
Honduras
mozda su mogli mozda nisu,start sa ledja je crveni,žao mi je stvarno.
Majstor_ZE
Al u qrcu ste bili bolji. Da ste bili bolji nebi vam sudija trebo
Majstor_ZE
Honduras i vi na Bilinom Poju 10 godina ste 2 gola dali i svake 10 godine dobijate,
Majstor_ZE
Honduras , razguli ti sa nase teme kompleksasu napaceni
Sa1946
Znači ko kaže da nije crveni, očito je gledao Zvezde Granda, a ne utakmicu. Jamak je krenuo prema sudiji i psovao mu, gestikulirao, i na kraju dobio žuti, prošlo kolo navodno Hebibović opsovao sudiji i dobio crveni. Ako ćemo po tom kriteriju, Jamak je trebao dobiti također crveni jer je uradio goru stvar od Hebibovića. Dalje, čovjek sam ide prema golu, hadalj mu uleti sa obje noge s leđa. Po svim pravilima to je direktan crveni karton. I stvarno je jadno što ovaj Turčin priča, mrš u Istanbul i pleši s janjičarima papčino, mani se najvećeg kluba u državi.
E.Car
Najveći??!! Po čemu????
Sa1946
Najveći po tome što je aktuelni osvajač duple krune, lider na tabeli, ima uslove za licencu za razliku od nekih, jedini klub koji ima svoju Akademiju, jedini klub koji ima svoj ticketing sistem, jedini klub koji ima svoj trening kamp, hoćeš dalje?
leader_of_wolves
Za rodjendan Čelika cemo dobiti baklave i to, al vi iz Sarajeva mozete ocekivati pse na raznju jer je to poslastica vijetnama hahahaha
Sa1946
Da, imamo vlasnika iz Vijetnama i? Mi smo iz Vijetnama dobili pare, a vi iz Turske dugove hahahah
leader_of_wolves
Bolje turcin nego vijetnamac, kosooki vas drzi u zivotu pa idi okupaj se vrelom vodom da dodjes do sebe decko
K79
samo vam stadion fali i to je to
Sa1946
Ni Bayern nema svoj stadion, pa je najveći u Njemačkoj.
Dobojlija
I vi mozete onda erdoganova ****a ocekivati ,jedino su turci, ovdje ubice ,bit ce kurdistan njihov vijetnam
leader_of_wolves
Vi kao najveci u Bosni ? HAHAHAHA Druze kad budes osvojio kup evrope ili nesto tako slicno javi se a do tad bolje suti, celik ima kup evrope, vi mozete samo sanjati sa 7 8 golova u mrezi na kosevu hahaha
Sa1946
Ma pusti ba, 21. stoljeće, a ove naše Bošnje se još uvijek Turče, pa prije bih pustio onog najvećeg Srbina da kupi upravljačka prava nego Turke koji od nas prave koloniju.
E.Car
Imate manje titula od Želje, nemate svoj stadion, stadion na kojem igrate nema licencu, neke stvari se ne mogu kupiti novcem a to je bogata historija. Vi ste navikli samo da vam se daje a to ne ide u današnjem svijetu.
Sa1946
Koji bolan kup Evrope? Pogledaj malo bolje šta je Čelik osvojio, usput pogledaj i kad je to bilo i kad je Čelik nešto osvojio, zadnji put kad je Čelik osvojio titulu postojala je Savezna Republika Jugoslavija.
Sa1946
@E.Car jedna titula manje, i to će se ove godine riješiti, što se tiče licencu stadiona, Grbavica je dobila tek nedavno, do tad ste na Koševu igrali, a što se tiče historije, pogledaj malo protiv koga je sve Sarajevo igralo, koga su sve izbacivali, pogledaj malo da je Sarajevo jedini klub koji je pored velike četvorke u Jugoslaviji 2 puta osvojio titulu, pogledaj malo koji klub je uspješniji u Evropi na UEFA-inoj rang listi, pogledaj malo vječitu tabelu Premijer lige i onda se javi da prodiskutujemo. Do tad čobane čuvaj ovce.
leader_of_wolves
Kad vi osvojite nesto takvo javite se, a da ste osvojili s vama se ne bi moglo pricati, i da jos nesto 98 99/ 99 00 celik osvojio dvije god zaredom ligu tako da nemoj se tripovat prijatelju prvo malo pretrazi kad hoces da komentarises.
Sa1946
99/00 je bila prije 20 godina burazeru, pogledaj ko ima više titula i nemoj da jedeš ****a kad ti je Bog dao hl**** Černobilac. Gori ste od raspale Slobode, dužni i Bogu i narodu, svake godine pred ispadanjem, da vam ne bi saveza i štimaljke ispali bi iz lige kad su na papiru Borac žrtvovali umjesto vas. Poklopi se.
leader_of_wolves
Znamo da smo vam trn u oku svima, sve dok je cak i tih stimaljki ostajemo u ligi jer imamo historiju i ime kluba sve govori, pa zbog toga se zrtvuju klubovi nizeg ranga al mozda se i sarajevo izbaci da ostane celik hahaha jedi burek brale hahaha
E.Car
@Sa1946 pa ja nemam šta pričati sa tobom. Sad si sve rekao. Imam titulu više od vas, a možda i više. Imamo svoj stadion koji ima licencu, nije bitno jesmo li je dobili 2017,18 ili 19, imamo je a vi nemate ništa. Sve si to potvrdio i idi spavaj krezo, moj ti je savjet da posjetim zubara smrdi ti iz usta i preko neta.
Sa1946
Ma pravo ste nam trn u oku, niste vi toliko ni veliki ni jaki da budete bilo kome trn u oku. Dovoljno govori podatak da 34 godine niste pobijedili, alo 34 godine. Zadnji put kad je Čelik pobijedio Ahmetoviću se na sunet dolazilo. Poklopi se.
Secerko
Jest, a u Europi Snježana i 7 patuljaka.
Sa1946
@E.Car kad nemaš šta pričati sa mnom, što se kačiš na moj komentar? Pogledaj malo na tabelu Šampionu u leđa i lagano na spavanje. A te priče smrdi ti iz usta i ostalo, koliko ti je godina? Je l' te tako mama odgojila da se ne boriš argumentima nego jadnim pokušajima uvrede? Vidi se da si neko zlostavljano dijete, možda žrtva nasilja. Tebi treba samo majčinska ljubav i doći ćeš sebi.
E.Car
Malo si se preračunao, mislim da su to bile 95 i 96/97. Turnir u Ze, poštujem vi ga osvojili može se reći da je vaša titula. Isto tako je državni turnir organizovan 46' i Željo ga osvojio, za ulazak u takmičenje u jugoslovensku ligu. Hajduku i Zvezdi su priznali te titule pa i Želji bi trebalo.
Icardi
Sve si u pravu, samo nemate svoj stadion, igrate na groblju, sledece godine mrs u Kalesiju
E.Car
Krezo pogledaj svoje komentare prvi si počeo psovati tako da se ne nađeš uvrijeđen. A argumente sam ti iznio, žao mi je što sam ti povrijedio i ego i tvoje bijedne argumente popišao, sljedeći put ne počinji kad nemaš sa čim.
Sa1946
@Icardi šta bi rekao Bayernu? Da i oni idu u Kalesiju? Jadni ste vi kad vam je stadion jedini argument.
Sa1946
@E.Car šta si ti popisao majke ti hahaha. Pogledaj šta sam ti napisao po čemu smo najveći i onda na spavanje. Još se vi pure morate najesti da budete na nivou Sarajeva.
Icardi
Cuj Bayern nema stadion hahaha
diame5
Pazi ovog majmuna štrumfovskog pod nikom "e.car", on nekog proziva da je krezav, a komplet im jug pičkast i krezav. Pa jebo ti ja mamu retardiranu.
niko nikovic
hahaha jesi mu šukno u kost hahahahahahah
niko nikovic
osvojili titulu kad se liga igrala na 20 % teritorije BiH
niko nikovic
99 prvak bilo Sarajevo, a 2000 Brotnjo
red devil mo
Isplatili su Minhen i vlasnici su stadiona
E.Car
@Sa1946 Nemaš ti pojma krezo šta si napisao, ne znaš ni da pročitaš šta si napisao. Ako si spomenuo Bajern oni mogu da se kurce sa osvojenim titulama, bez obzira da li je njihov stadion ili nije, dok vi ne možete. Nemate ih više od nas i gotovo. Nisam te nazvao bez veze krezubi, jer mi je asocijacija na vaše navijače to, a ako se dičiš da si pitar onda si jedan od krezubih. To da ti smrdi dah i preko neta je metaforički iskaz za gluposti koje pišeš pa bih ti preporučio kakvu tabletu za smirenje da prestaneš da baviš ko bijesan pas jer sam ti uvrijedio ego.
Elmedinn
Jedini "klub" koji kupuje bodove po ovoj kurcevoj ligi,gdje se unaprijed zna sve i ko ce u Evropu,i ko ce ispasti!Sto nisu bar kad su igrali sa Atalantom bar pocasni gol dali,8:0 izgubiti,pa toliko ne bi izgubilo ni 11 djecaka iz neke MZ nekog grada!.Ne moze u Evropi,kad nema nasih podmicenih sudija."Najveci",a uz pomoc FS/NS i sudija izbacili Turbinu iz Jablanice za zelenim stolom,iako su na terenu izgubili 2:0,kao eto navodno Emir Tufek nije pravilno registrovan bio.Da nije smijesno,bilo bi zalosno!Kad god je Sarajevo izgubilo ovde u ovoj Saban ligi,nemakola da se nije na nesto zalilo.Ima li ijedna utakmica od 1994 do danas,dase nije Sarajevo zalilo na sudjenje kada izgubi!Ima li?Nema!Zacepi balavac,ti koji si juce iz picke izletio,ti ces nekome pricati o regularnosti.MRSSSSSS!
Majstor_ZE
Dobojlioja, drzite se vi Obrena Petrovica, a lajte na Tursku.
Majstor_ZE
M.ate.r ti *****m, a sta je sa udaranjem Grahovca od strane Serbecica bez lopte. Ma to je zesci crveni, onaj crveni spram tog prekrsaja nije ni za zuti
Majstor_ZE
Majstor_ZE
Glupane, nije Sarajevo jedini klub koji je osim velike cetvorke osvajalo titulu 2 puta, isto je uradila i Vojvodina iz Novog Sada. Celik je dva puta osvojio srednjoevropski kup i jednom intertoto kup, pobjedjivani su takvi timovi kao sto je Fiorentina, Soparta Prag, Honved, Fenercvaros, Ctania, Setubal, u istom takmicenju je igralo i Sarajevo ali bez uspjeha. Kad vec spominjes bivsu Jugu, sto ne spomenes da ste jedini klub u bivsoj Jugi koji je trebao ispasti iz lige, jer je zavrsiio napredzadnjem mjestu, ali da nije i da se te godine liga prosiriola na 19 klubova. To nemam u pi.cki maternoj- Bili rezimski klub i ostali.
Alpasinacxx
Da se išlo istim kriteriji kao i prošlo kolo u Mostaru kada je Hebibović dobio crveni za prigovor i tri utakmice suspenzije, onda je Čelik morao dobiti barem još dva crvena za isto... Konačno da se zaustavi kasapljenje najbolje ekipe u državi
zenickidokost1
hebibović dobio crveni za ono, i znači vašem idućem protivniku se mora dodijeliti crveni karton...
E.Car
Na zadnje 4 utakmice na tri su dobili vaši protivnici crveni karton. Da niste ljude oštetili ne bi ovoliko se bunili. Nešto mutite a Hebib je psovao čovjeku dobro i batine nije dobio od sudije. Treba mu suspenziju opaliti na pola godine seljačina.
Sa1946
@E.Car mrš keru z kućicu.
E.Car
@Sa1946 hebem ti seku u bulju krezo
bule
cuj najbolje ekipe
Sa1946
@E.Car iš keru, vrijeme ti je za spavanje.
Medo-Brundo
Ja koji citam ovaj clanak sam se postidio
niko nikovic
Haj ba razguli, eto kao bez crvenog bi izdržali do kraja
E.Car
Da ste toliko jaki osvajali bi bodove i na strani ne samo kod kuće, gdje uglavnom završite sa sudijama.
bistrik87
a zasto se volko ne bune kad zrinjski na ocigled svih kupuje sudije, Sarajevo je jedno od rijetkih sa cistim obrazom, mozda je greska sudije, a nikad placanje, to se desi i na utakmicama Bundeslige, Serija A i slicno.... Zrinjski kad kupuje suti se, sudija napravi par gresaka na utakmici Sarajeva kraj odma
Ende
Ma gdje je pogrijesio "sudac" .. sta je sporno. Je li ko od vas gledao utakmici ??
VelaHavle
Sta je ba pogrijesio cist crveni karton
DolazakHrvata
Kani se Zrinjskog tramalu
Sani81Starmo
Mislis odlazak mater ****
Majstor_ZE
VelaHavle ne seri, ako jke sve cisto zasto nije vas igrac iskljucen zbog udaranja Grahovca kod rezultata 0:0. Ako ste toliko bolji, ne treba vam sudija da pobjedite Čelika. Nego vi ste ugledali vuka u potoku, vidjeli ste da cete ostati bez vec upisanih bodova, pa de sudija pomozi. Vi Čelika mozete pobjediti samo ukoliko nam fali jedno 7-8 igraca ili akio buide crveni karton. Koliki vam je kvalitet, pokazuje se kad izadjete u Evropu. Lako vam je ovdje sirotinju za.****vat, hoce vam se moze vam se
Majstor_ZE
Ono crvenog kartona vidjelo nije. Samo su pitari tu vidjeli crveni karton. I Jelic. Evo ljudi , navijaci drugih klubova, niko tu nije vidio crveni karton. Udaranje Grahovca bez lopte prije toga, cist prkrsaj na Dedicem na rubu sesnesterca(nedosudjen) itd..... O cemu ba pricate? Sve sto vama ide u prilog vama je posteno. Mene bi bilo stid da slavim ovakvu pobjedu koju vi slavite
Majstor_ZE
Hahahahahahha VelaHavle kretenu, karton je bio crveni a ti si retardiran
ALLSTAR
pokrali su Čelik nije ih sramota prvaka i kuća kako pobjedjuje
Stanley
Ti si lopov koji je u Turskoj završio dvije godine zatvora zbog namještanja utakmica! Ne laprdaj hebo li te Erdogan!
hasanze
Debilu jedan nisam navijac celika ali me stid nacina na koji je sarajevo danas pobijedilo
Stanley
hasan"ZE" heheh naravno da si navijac Celika. Sta je problem?
Secerko
Ne seri papčino. Covjek rek'o ono sto se odavno zna; debili sude ovaj jad od lige.
Ende
Cega te stid "ze" ? Cist crveni ko suza... a izgubili biste i da ste imali 12 igraca, na kosevu svi gube ;)
Rus
Kad se sudija pocasti
andi
Ti stenli majmune ne psuj Erdoana zbog nekog tamo cigana,kod nas je devedeset posto nacije takvo,sramota je da psuješ presjednika bilo ćije države a posebno Turake.
Majstor_ZE
Hehheheheheh, rece Ende i osta ziv, kakvi vi ba, mozete Celika dobiti samo kad Celiku fali 7 8 igraca pa se izivljavate i dobijete 5:0, ili kad Celiku iskljuci igraca kao ove a i prosle godine, Ovo u Zenici sto niste pobjedili, dobro vam vas Musemic kaze, ko vam je kriv kad ne znate gola dat. Kad izadjete u Evropu, onda se vidi ko ste i kakav vam ja kvalitet
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.