Olić: Napuštam HSV ako se nešto ne promijeni

Hrvatski reprezentativac

Olić: Napuštam HSV ako se nešto ne promijeni

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić vrlo lako bi mogao napustiti HSV u januarskom prijelaznom roku. 

Iskusni Ivica Olić nije u prvom planu Brune Labbadije i ukoliko se situacija u narednim sedmicama ne promijeni napustit će redova HSV-a, što je potvrdio i tijekom razgovora za hrvatske medije. 

"Sigurno da nisam računao na ovakvu situaciju. Inače bih spakirao kofere i otišao u SAD. No, tada mi to nije izgledalo tako, računao sam da ću igrati. Morat ću nešto promijeniti ako se ne promijeni situacija, razmislit ću dobro", kazao je Olić, te dodao:

"Pun sam motiva, bez obzira na godine. Sada mi se vrte mnoge stvari po glavi, možda naredna destinacija bude u SAD, možda neka druga zemlja lakšeg randa. Ili ću ostati u Bundesligi ili otići negdje drugdje", poručio je.

Inače, Olić se u redove HSV-a vratio prošle godine iz Wolfsburga i tijekom karijere još je nosio dresove CSKA, Bayerna, Zagreba, Marsonije i Herthe. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.