Olić se uz ovacije oprostio od HSV-a

Dostojanstven oproštaj

Olić se uz ovacije oprostio od HSV-a

Hrvatski napadač Ivica Olić odigrao je svoju posljednju utakmicu u dresu HSV-a. 

HSV je jučer u okviru 33. kola Bundeslige poražen na domaćem terenu od Wolfsburga (0:1), a Ivica Olić u igru je ušao u 64. minuti i tako dobio priliku za dostojanstven oproštaj od kluba za koji je ukupno odigrao 142 utakmice. 

"Ovdje sam odigrao svoju prvu bundesligašku utakmicu, a san mi je bio da odigram u HSV-u i posljednju", izjavio je Ivica Olić nakon svoje posljednje utakmice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Olićeve riječi brojni navijači HSV-a su popratili skandiranjem i ovacijama, a kako je to izgledalo možete pogledati u priloženom videozapisu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti