Olimpic očekuje pobjedu protiv Leotara

Premijer liga BiH

Olimpic očekuje pobjedu protiv Leotara

Fudbaleri sarajevskog Olimpica danas na Koševu dočekuju trebinjski Leotar u okviru 17. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Vukovi žele pobjedu u ovom susretu, kako bi ostali pri vrhu tabele, ali su svjesni da im u goste dolazi jedna veoma iskusna ekipa.

"Leotar ima dobru i iskusnu ekipu. To, međutim, ne znači da ćemo se mi predati. Nama su potrebni bodovi iz ove utakmice i uvjeren sam kako će svi igrači dati svoj maksimum kako bo do njih i došli", kazao je kapiten Olimpica i reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Subašić.

"Očekujem tešku utakmicu, na teškom terenu. Sarajevo je jučer igralo na Koševu i ja se zaista nadam da su uspjeli osposobiti teren za našu utakmicu. Protiv Leotara nikada nije lako igrati, ali mi smo danas u prednosti i očekujem osvjanje tri boda", mišljenja je Asim Škaljić.

Susret između Olimpica i Leotara na programu je danas, na stadionu "Asim Ferhatović Hase", sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti