Olimpic smijenio Kulovića i ekspresno pronašao zamjenu

Novosti iz Olimpica

Olimpic smijenio Kulovića i ekspresno pronašao zamjenu

Jučerašnji remi sa Vitezom rezultirao je promjenama u stručnom štabu Olimpica. 

Najmlađi sarajevski premijerligaš je proljetni dio sezone otvorio loše. Ekipa nije pokazala igru vrijednu opstanka, a ostvarenje cilja u 'još veće pitanje' doveo je jučerašnji remi na Otoci sa Vitezom nakon kojeg su čelnici kluba odlučili smijeniti trenera.

Vukove sa Otoke u nastavku sezone tako više neće voditi Faruk Kulović, a na njegovo će doći Dragan Radović koji je već imao priliku voditi Olimpic. Njemu će se u stručnom štabu pridružiti Samir Mekić. 

Olimpic se u bh. prvenstvu trenutno nalazi na posljednjem mjestu. Zaostatak za Metallegheom koji se nalazi u sigurnoj zoni iznosi osam bodova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi