Bandović i Bevab složni: Tri boda bi nam puno značila

Prvotimci Olimpika pred Vitez

Bandović i Bevab složni: Tri boda bi nam puno značila

S. Mlaćo

Pored šefa stručnog štaba Faruka Kulovića, medijima su se na današnjoj press konferenciji obratili i  prvotimci Olimpika Dejan Bandović i Dino Bevab.

Oni su jasno istakli značaj sutrašnje utakmice sa Vitezom.

"Mi smo došli u situaciju da nam je imperativ pobjeda i dat ćemo sve od sebe da to napravimo. Ništa nije isključeno, jer poslije ove utakmice ostaju još 33 boda u igri, ali bi nas tri boda primakla i imali bi puno veće šanse u borbi za opstanak. Mi u to vjerujemo još i mislim da imamo ekipu da to ostvarimo", kazao je Bandović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Optimizma nije nedostajalo ni kod Dine Bevaba.

"Pritiska sigurno kod nas ima, jer smo u situaciji da moramo ići na tri boda. Mi više ne možemo čekati, jer bi nas tri boda dignula. Svaku utakmicu moramo ići na tri boda i moramo se naviknuti na to", dodao je Bevab. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi