Olimpic uspješno poslovao u prošloj godini

Olimpic uspješno poslovao u prošloj godini

Edmir Škorić

Najmlađi sarajevski premijerligaš, Olimpic, poslovao je pozitivno u prošloj godini.

Još uvijek aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, sarajevski Olimpic, drugu godinu uzastopno završio je sa pozitivnim finansijskim bilansom.

Naime, najmlađi sarajevski premijerligaš je od strane revizorske kuće imenovane od Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine dobio pozitivno mišljenje po međunarodnim i domaćim finansijskim standardima.

Olimpic je, prema informacijama koje smo dobili iz kluba,  u prošloj godini prihodovao oko 1.600.000 KM, dok su rashodi iznosili 1.400.000 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U redovima najmlađeg sarajevskog premijerligaša ponosni su zbog ovog podatka, a kako su nam istakli u roku su predali svu dokumentaciju vezanu za licenciranje i uvjereni su da će već u prvom stepenu dobiti licencu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi