Olimpik oslabljen u Mostaru

Danas protiv Zrinjskog

Olimpik oslabljen u Mostaru

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas će na gostovanju u Mostaru otvoriti novu sezonu Premijer lige.

Vukovi su se konačno vratili i nadaju se da će imati šta da pokažu u elitnom rangu bh. nogometa.

Svjesni su da je Zrinjski veliki favorit, ali ne dolaze Sarajlije sa bijelim zastavom. Svakako da će im veliki problem biti neigranje nekoliko prvotimaca, pa bi šansu Pod Bijelim Brijegom mogli iznenada dobiti i oni koji se tome baš i nisu nadali.

Ekspedicija Olimpika tako putuje put Hercegovine veoma oslabljena, ali i motivisana da se predstavi u dobrom svijetlu. Šansu bi mogli dobiti i pojedini mladi nogometaši.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Mostaru igra se od 20 sati.

Top Komentari

Pikachu11
Plastika protiv plastike
4 4
rodjak
a moji Vukovi kad prije oslabljeni a niste ni poceli,sta ce te pricati u 10-tom kolu.Najbolje vam je da odmah ispanete sta ce te se dzaba muciti.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti