Olimpik predstavio dresove za Premijer ligu BiH

Dizajnirani prema njihovim zahtjevima

Olimpik predstavio dresove za Premijer ligu BiH

Sarajevski Olimpik od ove sezone ponovo će se takmičiti u m:tel Premijer ligi BiH.

Kroz protekle tri godine Olimpik se stabilizovao i konkurenciju u borbi za elitu u sezoni 2019/2020. gotovo da i nije imao, a u višem rangu Vukovi ne žele biti samo prolaznici.

Tokom prethodnih nekoliko sedmica u Olimpiku su nastojali da što bolje osnaže igrački kadar, a potrudili su se i da za sezonu u Premijer ligi BiH dobiju opremu specijalno dizajniranu prema njihovim zahjevima.

I ove sezone za dresove Olimpika se pobrinuo domaći proizvođač GBT iz Banjaluke, a kako izgleda oprema koju će nositi predstavljeno je tokom jučerašnjeg treninga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako se vama sviđaju?

Fotografija FK Olimpik Sarajevo.

Top Komentari

rodjak
pravi vukovi nema sta ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi