Olimpik razbio Zvijezdu i zakazao finale sa GOŠK-om

Razigravanje za plasman u Premijer ligu

Olimpik razbio Zvijezdu i zakazao finale sa GOŠK-om

A. Čaušević

Olimpik je drugi finalist razigravanja za plasman u Premijer ligu za juniore nakon što je sa visokih pobijedio Zvijezdu. 

Vukovi su do vodećeg gola na Otoci stigli u 18. minuti. Fantastičan gol sa 18 metara u same rašlje postigao je Haris Repa.

Do kraja prvog poluvremena domaćini završnog turnira su postigli još jedan gol. Za 2:0 na asistenciju Adisa Bećirbašića zabio je Anes Dedović.

Drugo poluvrijeme počelo je novim golom u mreži ekipe iz Gradačca. Svojim drugim golom na meču na 3:0 povisio je Dedović.

Fudbaleri Olimpika su nastavili sa dobrom igrom i u nastavku meča. U 58. i 67. minuti su postigli još dva gola. Strijelci su bili Denis Bogučanin i Nihad Duharkić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

U 77. minuti Zvijezda je preko Mirnesa Hećimovića postigla utješni gol za konačnih 5:0.

Olimpik će u finalu igrati protiv GOŠK koji je prethodno poslije boljeg penala pobijedio Metalleghe BSI. Taj susret će se igrati sutra.

Top Komentari

Mostar
Zar imate podmladak, a gdje je Papak Selimovic pa da kontam njemu je iz ponizenja neigrat P ligu M.U.S.V.D.G
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi