Olimpik "upalio motore", cilj je sredina tabele

Kapiten tima optimističan

Olimpik "upalio motore", cilj je sredina tabele

O. Lekić

Današnjom prozivkom u hotelu Grand s pripremama za narednu sezonu startao je i novi premijerligaš, sarajevski Olimpik.

Nakon prozivke popularni Vukovi će odraditi i trening na kojem se očekuje 30 fudbalera, a očekuje se i nekoliko prinova.

U narednoj sezoni dres popuranih Vukova neće nositi Stojanović, Drljević i Sadiković, dok bi nova akvizicija trebao biti Bajraktarević s tim da iz redova najmlađeg sarajevskog premijerligaša najavljuju dolazak još nekoliko fudbalera.

Pripreme će Olimpik obaviti u svom kampu, a u drugoj fazi planiran je odlazak na Vlašić. Stručni štab je planirao i odigravanje što više prijateljskih susreta, a kapiten tima Adnan Osmanović vjeruje da on i njegovi saigrači mogu ostvariti zacrtane ciljeve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Cilj je izboriti sredinu tabele. To je naš osnovni cilj jer trebamo da se stabilizujemo. Zasluženo smo izborili nastup u Premijer ligi, da se prvenstvo nastavilo sigurno bismo ispunili naš cilj. Znamo šta nas očekuje u Premijer ligi, mnogo je kvalitetnija i zahtjevnija. Spremni smo na izazove koji nas očekuju", istakao je Osmanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti