Stojanović dodao novi šampionski trofej: Hvala Olimpiku, razmislit ću šta dalje

Iskusni bek napustio Otoku

Stojanović dodao novi šampionski trofej: Hvala Olimpiku, razmislit ću šta dalje

S. Mlaćo

Iskusni bek Danijel Stojanović neće u narednom periodu nositi dres Olimpika.

Stojanović nije postigao dogovor sa čelnicima novog-starog premijerligaša o nastavku saradnje i sada se okreće novim izazovima.

Potvrdio je to za SportSport.ba, a za Olimpik ima samo riječi hvale. Sretan je što je bio dio tima koji je izborio povratak u elitni rang bh. nogometa.

"Tačno je da se nismo uspjeli dogovoriti oko novog ugovora. U Olimpiku sam proveo tri lijepe godine i klubu želim sve najbolje o ostvarivanju novih ciljeva u Premijer ligi. Imao sam jako dobro polusezonu sa tri pogotka i sedam asistencija, nije bilo povreda i osjećao sam se dobro", kaže Stojanović za SportSport.ba.

Postoji mogućnost da se okrene trenerskom izazovu i okači 'kopačke o klin'.

"Sada ću se odmoriti i razmisliti malo da li ću još aktivno igrati ili se posvetiti trenerskom poslu. Uspješno sam završio B licencu, naredne godine upisujem A", dodao je Stojanović, nekadašnji član Zrinjskog, Hajduka, Željezničara, Posušja, portugalskog Nacionala...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Zrinjskim je čak četiri puta bio prvak naše zemlje (08/09, 13/14, 15/16, 16/17) što je zaista veliki poduhvat i rezultat vrijedan pažnje. Sa Hajdukom je osvojio Kup Hrvatske u sezoni 2012/13.

Sada je dodao naslov prvaka u Prvoj ligi FBiH sa Olimpikom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti