Kahn potvrdio riječi Hasana Salihamidžića oko pojačanja: Optimistični smo...
Foto - EPA

Počeli pregovori sa Upamecanom

Kahn potvrdio riječi Hasana Salihamidžića oko pojačanja: Optimistični smo...

M. Šljivak

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić saopštio je jučer kako su počeli pregovori sa agentima francuskog fudbalera iz redova RB Leipziga Dayota Upamecana.

Francuski defanzivac je među glavnim željama bavarskog velikana. Žele ga vidjeti u svojim redovima, a Salihamidžić je rekao:

"Naravno da razmišljamo o njegovom dovođenju. Imali smo dobar sastanak sa njegovim agentima jučer. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", rekao je Salihamidžić.

Budući šef Bayerna Oliver Kahna potvrdio je riječi Hasana Salihamidžića i optimističan je kada je dovođenje Upamecana u pitanju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Veoma smo optimistični. Bayern je broj jedan evropskog fudbala za mnoge fudbalere. Pregovaramo sa njegovim agentima, ali ima dosta klubova koji su zainteresovani".

Upamecano bi Bayern mogao koštati oko 60 miliona eura, a vidjet ćemo hoće li štoper odabrati upravo Bavarce.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
To volim cut
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi