Olivier Giroud ne zna postići normalan gol: Ova majstorija izazvala je velike ovacije s tribina
Foto - Screenshot

Na sjajnu asistenciju Rebića

Olivier Giroud ne zna postići normalan gol: Ova majstorija izazvala je velike ovacije s tribina

M. Šljivak

Olivier Giroud poznat je po spektakularnim golovima i vjerovatno je jedan od napadača koji su najviše podcijenjeni.

Giroud je znao postizati zaista spektakularne pogotke, a večeras je u prijateljskom duelu protiv Kolna pokazao kakav je velemajstor.

Dva gola je Francuz postigao za vodstvo svog tima na poluvremenu, a prvi je nešto zaista posebno i Olivier je sve oduševio.

[twitter]https://twitter.com/CFCDUBois/status/1548357189881831425[/twitter]

Majstoriji iskusnog napadača prethodila je čarobna asistencija petom Ante Rebića. Pronašao je Girouda koji je lagano potkopao loptu, prošao je golmana i zatim je pogodio za 1:0 u 16. minuti.

Prekrasan gol Giroud je postigao i u 36. minuti meča za prednost od 2:0.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi