Olivier Giroud to više ne može podnijeti, menadžer sve otvoreno rekao

Planira da mijenja tim

Olivier Giroud to više ne može podnijeti, menadžer sve otvoreno rekao

E. Škorić

Francuski reprezentativac je nedavno postigao dva gola za svoj nacionalni tim i čini se da zaslužuje dobru minutažu, ali u Chelseaju je ne dobija dovoljno.

Njegov menadžer Manuello jasno je poručio da Giroud nije sretan zbog tretmana od strane Franka Lamparda i ozbiljno razmatra mogućnost odlaska u Italiju.

"Od početka septembra stvari su se promijenile, ali ono što se nije promijenilo je njegova sposobnost da igra utakmice za Francusku. U Chelseaju su kupili igrače vrijedne 150 miliona eura. Ali istodobno morate biti slijepi da ne vidite da je Frank Lampard odlučio staviti Tammyja Abrahama ispred Girouda. Iskreno, nije pošteno kada pogledate što je Olivier učinio na kraju sezone, ali to je na kraju ipak Lampardova odluka", rekao je Manuello, dodavši:

"Ako se stvari nastave ovako, morat ćemo nešto poduzeti i napraviti promjene. Nema smisla da ostane, uostalom samo ako bude igrao redovno može da igra i na Evropskom prvenstvu narednog ljeta".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Giroud je prije Chelseaja igrao u Arsenalu, a imao je ponude iz Italije od Intera, no na kraju je ostao u Londonu.

Top Komentari

AmarSahi
Šta će Interu Giroud kada imaju Lautara Martineza i Lukakua?
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi