Oluja mimoišla Butmir: Šampion pali motore, s nestrpljenjem se čeka utorak

Sarajevo održalo novi trening

Oluja mimoišla Butmir: Šampion pali motore, s nestrpljenjem se čeka utorak

A. Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri FK Sarajevo nastavili su sa pripremama za novu sezonu. 

Nakon jučerašnjeg prvotimci osvajača duple krune su pod budnim okom Husrefa Musemića u trening kampu u Butmiru obavili novi trening. 

Tmurni oblaci koji su se nadvili nad bh. prijestolnicom su mimoišli Butmir pa su igrači Sarajeva imali odlične uslove za današnji trening. 

Obzirom da je tek početak priprema tek u narednim danima je očekivati da igrači bh. šampiona počnu s intenzivnijim treninzima. 

Na treningu nije bilo Vladana Kovačevića koji ima slobodno te Krstea Velkoskog i Anela Hebibovića, dok je povrijeđeni Miloš Stanojević je sa strane posmatrao rad svojih saigrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbalere Sarajeva prvi zvanični meč čeka 9. ili 10. jula kada će igrati meč prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Protivnika će saznati u utorak, a dojam je da svi u Bordo klubu sa nestrpljenjem čekaju žrijeb.

U srijedu će Sarajevo odigrati prijateljski meč sa Mladosti, a u četvrtak slijedi putovanje u Sloveniju. U međuvremenu koševski premijerligaš bi trebao angažovati neko od pojačanja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Idemo momci!! Za novu duplu krunu!!
4 0
AmarHZ1946
HOČEMO SRCE NA TEREN!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi