Olympiacos prejak za Kavalu, 14 poena Mitrovića

Dobar nastup našeg reprezentativca

Olympiacos prejak za Kavalu, 14 poena Mitrovića

Olympiacos je danas u okviru 19. kola gostovao Kavali našeg Nemanje Mitrovića. Gosti su bez većih problema slavili 94:76. 

Kavala je u prvom poluvremenu upsjela da pruži kakav takav otpor ekipi iz Pireja. Gosti su ipak prvih deset minuta riješili u svoju korist rezultatom 33:25. U nastavku prvog poluvremena mnogo je bolja Kavala pa Olympiacos na odmor odlazi sa svega četiri poena viška. 

 

Nisu Crveni dozvolili iznenađenje pa je ekipa iz Pireja zaigrala nešto bolje, gosti su u posljenjih deset minuta ušli sa devet poena viška. U nastavku je Olympiacos samo nastavio u istom ritmu, pa su Crveni slavili 94:76. 

 

Najefikasniji u redovima Kavale bio je Atsara sa 16 poena, dok je naš Nemanja Mitrović odigrao dobar susret, a postigao je 14 poena. Kod gostiju Printezis je postigao 21 poen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.