Olympiacos se interesuje za Pantelića

Olympiacos se interesuje za Pantelića

Marku Panteliću je istekao ugovor sa Ajaxom, te se sada nalazi u pregovorim sa nekoliko klubova. Olympiacos je posljednji pokazao interesovanje za srbijanskog reprezentativca.

Naime, prema pisanju grčkih medija, Olympiacos je spreman ponuditi godišnju platu od milion eura za 31-godišnjeg napadača.

Jedan od vodećih ljudi grčkog kluba, Darko Kovačević je insistirao na dovođenju Pantelića. Nije poznato kolika je dužina ugovora koju mu nudi Olympiacos, je je do sada već odbio nekoliko klubova, zbog toga što je insistirao na višegodišnjem ugovoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti