Za junaka FK Željezničar pauza će biti nešto duža

Zabio Veležu

Za junaka FK Željezničar pauza će biti nešto duža

Admin Čaušević

FK Željezničar je na martovsku reprezentativnu pauzu otišao minimalnom pobjedom nad FK Velež. 

Utakmica na stadionu Grbavica riješena je u posljednjim minutama kada je mrežu Rođenih zatresao rezervista Omar Beća.

Junak Plavih iz tog meča je nešto ranije dobio žuti kraton pa ća za njega reprezentativna pauza biti nešto duža jer je ta javna opomena za njega značila i jedan meč suspenzije.

Tako Beća neće biti na raspolaganju Edisu Mulaliću na nezgodnom gostovanju u Posušju.

Na Grbavici je žuti karton dobio i Edo Vehabović pa će veznjak Veleža pauzirati u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega.

Bez dvojice igrača zbog suspenzije ostao je i Husref Musemić jer za Tuzlu City protiv Zrinjskog pravo nastupa neće imati Adnan Džafić i Jasmin Čeliković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na hlađenju je ponovo Amer Dupovac koji je protiv Posušja dobio već drugi crveni karton ovog proljeća pa kapiten Bordo tim opet neće biti u konkurenciji.

Reprezentativna pauza će zbog suspenzija biti duža još za Dražena Bagarića (Sarajevo) te Ajdina Redžića (Rudar Prijedor).

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
Vlahadija iz borca nista aa??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi