Odlične vijesti za Željezničar: Fatai dobio boravišnu dozvolu, sutra u punom pogonu

Vraća se večeras u Sarajevo

Odlične vijesti za Željezničar: Fatai dobio boravišnu dozvolu, sutra u punom pogonu · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara odlično su počeli proljetni dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi s Grbavice su tokom zimske pauze napravili velike promjene u igračkom kadru, ali je Edis Mulalić nakon što je preuzeo ekipu uspio da napravi neki red i već sada su rezultati evidentni.

Željezničar je od nastavka sezone upisao dvije pobjede, remi i poraz što je jako dobar rezultat od onoga što se očekivalo kada se igrački kadar počeo rasipati nakon završetka prvog dijela sezone.

Međutim, jasno je da Mulaliću fali još nekoliko pojačanja kako bi to izgledalo još bolje, a trenutno je najveći problem pozicija napadača.

Mulalić na raspolaganju ima Aleksandra Vučenovića koji se još uvijek nije uklopio najbolje u tim, ali čini se da bi veoma brzo mogao dobiti konkurenciju.

Naime, kako saznajemo ekipi Željezničara konačno se priključuje i Adeshina Abdul Fatai koji je prošao pripreme s ekipom i dobio je pozitivne ocjene na Grbavici gdje su odlučili da mu daju ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fatai je prethodni period boravio u Beogradu gdje je uspio da završi boravišnu dozvolu i svu potrebnu papirologiju. Večeras će doći u Sarajevo, a već sutra će biti u punom pogonu i na raspolaganju Mulaliću.

On je tokom čekanja boravišne dozvole radio samostalno po programu trenera kako bi bio što bolje spreman za povratak na teren.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chesa
Dobra vijest za Želju a i za momka koji je čekao da mu se to sve sredi - a znamo kako se kod nas sređuje sva papirologija generalno.
13 1
SonPen1946
adeshina abdul fatai unosi nemir
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi