Opet neslavne scene kod bh. niželigaša: Nepopularni potezi postaju običaj...

Utakmica nije završena

Opet neslavne scene kod bh. niželigaša: Nepopularni potezi postaju običaj...

Admin Čaušević

Sa niželigaških terena u BiH opet stižu scene koje i nisu baš popularne u svijetu fudbala.

Na pomoćnom terenu stadiona Budućnosti u Banovićima u okviru druge lige Tuzlanskog kantona grupa jug snage su odmjerili Omazići 1937 i Budućnost iz Donje Lukavice.

Na ovom meču je viđen nepopularni potez koji je posljednjih sedmica postao neka vrsta običaja za niželigaških fudbal u BiH.

Naime, utakmice nije odigrana do kraja jer gosti nisu imali dovoljan broj igrača pa sudija Almir Karić nije imao izbora nego da prekine susret.

Inače, susret je završen pri rezultatu 3:0 za domaće. Pogađali su Čolić u 5. minuti, te Karić u 24. te Mujić u 30. minuti.

Prema svemu sudeći utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije