Omerbegović stigao u Metalleghe

Novo pojačanje na Mračaju

Omerbegović stigao u Metalleghe

S. Mlaćo

Nakon dolaska Smajića i Danilovića, novi stanovnik Jajca biće i Admir Omerbegović.

Ovaj 20-godišnji nogometaš stigao je u Metalleghe BSI iz drugoligaša Famosa, a može igrati na više pozicija u timu. On je jučer u prostorijama NS SBK/KSB u Travniku potpisao jednogodišnji ugovor sa popularnimKraljevima.

Prema riječima Nedžada Selimovića, trenera Metalleghea, dolaskom Danilovića i Omerbegovića djelimično su upotpunjene praznine u zadnjoj liniji ovog federalnog prvoligaša, te je planirano da u narednim danima još nekoliko mladih i talentiranih nogometaša dođe u Jajce.

Omerbegović je prije Famosa nastupao za Kiseljak, Željezničar i Fojnicu, a dolazak u Metalleghe BSI vidi kao veliku priliku za napredak u karijeri. Podsjetimo, Metalleghe sa pripremama počinje 29.06.2018.godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi