Omladinci FK Guber iz Srebrenice otputovali u Slovačku

I prošle godine učestvovali na istom turniru

Omladinci FK Guber iz Srebrenice otputovali u Slovačku

A. Haznadarević

Mladi fudbaleri, pioniri iz Srebrenice sinoć su otputovali u Slovačku gdje će na poziv Srebreničanina Munira Muradifa Pašagića, učestvovati na Međunarodnom turniru u fudbalu za omladince.

Pioniri Fudbalskog kluba "Guber" iz Srebrenice učestvovali su i prošle godine na ovom turniru i ostvarili zapažen uspjeh.

"Ovo je još jedan pozitivan gest našeg sugrađanina, koji je jako cijenjen u Slovačkoj kao privrednik. Pašagić je prije rata bio fudbaler, a kasnije i trener Fudbalskog kluba Guber i do sada je više puta donirao opremu za naš klub", izjavio je Cvijetin Maksimović, član Uprave FK Guber.

Mladi fudbaleri iz Srebrenice će, poslije učešća na turniru, u Slovačkoj obaviti i pripreme za narednu takmičarsku sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.