On je protivnika driblingom doslovno bacio na glavu

Fantastičan dribling Riccarda Orsolinija

On je protivnika driblingom doslovno bacio na glavu

M. Šljivak

Riccardo Orsolini, mladi fudbaler Ascolija, imao je nevjerovatan dribling u susretu Serije B protiv Ternane.

Talentovani 19-godišnjak je protivnika doslovno ponizio driblingom. Proturio mu je loptu kroz noge, krenuo je na jednu, a zatim na drugu stranu, a protivnički igrač je glavom doslovno zakucao u travu.

Orsolini je još jednom pokazao o kakvom igraču se radi. On već na stolu ima ponude Chelseaja i Juventusa, a ako nastavi s ovakvim igrama, sigurno je da još dugo neće igrati u drugom razredu italijanskog fudbala.

Ove sezone mladi fudbaler igra dosta dobro za Ascoli. Nastupio je u 21 utakmici, te je postigao četiri gola uz četiri asistencije.

Ovakvi potezi će mu sigurno dodatno povećati cijenu koja trenutno iznosi pet miliona eura.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije