On to neće da trpi: Koemanova izjava šamar u lice za Dembelea

Jasna poruka za Francuza

On to neće da trpi: Koemanova izjava šamar u lice za Dembelea

E. Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele stigao je u Barcelonu prije tri godine iz Borussije Dortmund kao zamjena za Neymara, ali daleko od toga da je uspio opravdati očekivanja.

Dembele je prethodne dvije sezone imao ogromnih problema s povredama zbog čega skoro da nije igrao. No, klub ga je platio čak 140 miliona eura i jasno je da ne mogu tek tako da ga prodaju iako se Dembele trenutno ne nalazi u prvom planu Ronalda Koemana.

Prethodnih dana se špekulisalo da bi ovaj Francuz mogao put Manchester Uniteda, ali od toga neće biti ništa. Odlučeno je da ostane u Barceloni i bori se za svoje mjesto iako nije pretjerano motivisan.

Dembele je nezadovoljan što na kapaljku ima minutažu u novoj sezoni i očekivao je više s obzirom da se oporavio od povrede. No, prednost ispred njega ima Ansu Fati koji je sve oduševio s tri gola u uvodna dva kola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman je na jučerašnjoj press konferenciji pred meč protiv Seville govorio o Dembeleu, te je jasno poručio da je Ansu bolji od njega što se francuskom igraču sigurno neće svidjeti.

"Ansu je bolji od njega. Ako je nezadovoljan, neka mi to kaže. U ekipi želim samo zadovoljne igrače", poručio je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi