Onaj ko koči transfer Mahreza u Romu je zapravo Mahrez?

Alžirac ima drugu želju

Onaj ko koči transfer Mahreza u Romu je zapravo Mahrez?

Endin Čaušević

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez na kraju prošle sezone u zvaničnom saopštenju poručio je da ovog ljeta želi napustiti Leicester.

Mehrez je iskreno priznao da osjeća da je vrijeme da promijeni klub, te da napravi korak naprijed u svojoj karijeri. Iako je ovo saopštenje objavio prije gotovo dva mjeseca Mahrez je još uvijek na King Power stadionu i čini se najviše svojom krivicom.

Naime, najveći interes za alžirskog fudbalera pokazala je Roma koja je u nekoliko navrata slala ponude, ali su one odbijene. Iako se činilo da Leicester želi nešto više novca no što Roma nudi, čini se da stvari i nistu baš takve, te da i Mahrez ima upetljane prste u svemu tome.

Engleski mediji objavili su danas da je Mahrez poručio čelnicima kluba da ne želi da ide u Romu. Najveća želja ovog igrača jeste da potpiše za Arsenal, ali problem je što Arsene Wenger i ne želi baš da dovede Mahreza. Da li će Alžirac ostati u Leicesteru ili će se zadovoljiti ponudom Rome ostaje nam da vidimo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi