O'Neill traži Terryjevo izvinjenje
Teško da će on poslati izvinjenje

Zbog oštrog starta

O'Neill traži Terryjevo izvinjenje

M. Maksimović

U prvom polufinalu ovosezonskog izdanja FA cupa, Chelsea je savladao Aston Villu 3:0, ali osim golova, gledaoci su vidjeli nekoliko oštrih duela, između ostalog i onaj Johna Terryja na Jamesa Milnera u 74. minuti.

Nakon žestog starta, inače slabi sudija Howard Webba, igraču Chelesa je pokazao samo žuti karton. Nakon utakmice je reagovao menadžer Aston Ville Martin O'Neill koji traži od Terryja - izvinjenje.


''To je bio žestok start i na kraju sam sretan, pa Milner nije povrijeđen. Nadam se da je Terry spreman poslati izvinjenje u našu svlačionicu iako neznam je li to dovoljno. Mogao je Milner teško stradati nakon njegovog starta'' ističe Martin O'Neill

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.