O'Neilla poraz od Uniteda koštao posla

Sunderland bez trenera

O'Neilla poraz od Uniteda koštao posla

Edmir Škorić

Martina O'Neilla je poraz od Manchester Uniteda koštao "glave". Sunderland je otkazao saradnju svom terenu...

United je u subotu u 31. kolu Premiershipa gostovao Sunderlandu i došao do sva tri boda nakon 1:0 pobjede. Sunderlandovi nogometaši su tako produžili seriju loših rezultata, te su već na osam uzastopnih utakmica bez pobjede.

 

Trenutno su Crne mačke na 16. poziciji sa svega bodom iznad zone ispadanja i uz to imaju utakmicu više od izravnih konkurenata Aston Ville i Wigana. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

O'Neill je dobio otkaz, a Sunderland će naknadno imenovati njegovog nasljednika. O'Neill je u Sunderlandu radio od decembra 2011. godine, a prije toga je vodio Celtic i Aston Villu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.