"Oni jesu favoriti, ali mi se ne predajemo i imamo igrače koji će dati sve od sebe"

Emir Hadžić nakon žrijeba EL

"Oni jesu favoriti, ali mi se ne predajemo i imamo igrače koji će dati sve od sebe"

E. Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb trećeg prekola Evropske lige, a protivnika je saznao i FK Sarajevo.

Prvak Bosne i Hercegovine će u trećem pretkolu ovog takmičenja igrati protiv poraženog iz duela BATE Borisov - Rosenborg. Ipak, nakon dobrih izdanja protiv Celtica u prvom pretkolu Lige prvaka u taboru bordo kluba su optimistični.

Koordinator za sportska pitanja FK Sarajevo, Emir Hadžić, nakon žrijeba izjavio je da su dobili teškob protivnika, ali da su sretni što će na Koševu ponovo biti fudbalski spektakl kao protiv Celtica.

"Kao i u Ligi prvaka dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Možemo biti sretni obzirom da nas očekuje fudbalski spektakl kao protiv Celtica. Mislim da smo pokazali da možemo igrati sa velikim ekipama, protiv Celtica smo pokazali kvalitet i siguran sam da će tako biti i u predstojećim utakmicama. Koga god da dobijemo, sve je moguće. Oni jesu favoriti, ali mi se ne predajemo te imamo igrače koji će dati sve od sebe", izjavio je Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Bola kod vas uvjek tesi protivnici prvo Seltic, pa Atalanta Bergamo pa sad i evropska liga bola jebo klub bez opaljenog metka igrajte pusti ove u P. Ligi pokazite se na evropskoj sceni, a ne odma kuknjava
0 9
TuemueBakayoko
Hadžija slobodan Baloteli :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi