Velkoski: Pokazali smo da možemo igrati kvalitetno protiv većih ekipa

Kapiten Sarajeva poručio

Velkoski: Pokazali smo da možemo igrati kvalitetno protiv većih ekipa

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva će u trećem pretkolu Evropske lige igrati protiv poraženog iz duela BATE Borisov - Rosenborg.

Bordo klub je ispao iz prvog pretkola Lige prvaka, ali će kao sretan par preskočiti drugo pretkolo Evropske lige i igrati u trećem protiv poraženog iz duela BATE Borisov - Rosenborg.

Kapiten ovog tima Krste Velkoski poručio je da je Sarajevo već pokazalo da može igrati kvalitetno protiv većih ekipa.

"Stvarno teški protivnici, ali mi smo pokazali da možemo i protiv većih ekipa da odigramo kvalitetno. Nadam se da će i ovaj put biti tako, svakako da ćemo dobro proučiti ovih desetak dana, da nađemo njihove mane i probamo to da iskoristimo i svakako da se svi nadamo jednom pozitvnom rezultatu", rekao je Velkoski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ukoliko ti pogodiš zicere, za razliku od jučer, možda i bude šanse.
0 9
BijeliBrijeg
Jučer ste čak nekako uspjeli i pobijediti veću ekipu
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi