"Oni rade kao životinje, uz dužno poštovanje prema životinjama, volim životinje..."

Mourinho se malo zapetljao

"Oni rade kao životinje, uz dužno poštovanje prema životinjama, volim životinje..."

E. Čaušević

Tottenham je večeras na svom terenu slavio protiv Arsenala sa 2:0 u velikom londonskom derbiju.

Tottenham se ovom pobjedom probio na prvo mjesto Premiershipa i pokazali su da zaista u posljednje vrijeme igraju u dobroj formi.

Junaci domaćeg tima po ko zna koji put bili su Son Heung-min i Harry Kane koji su postigli golove u večerašnjem derbiju.

Na veoma zanimljiv način nakon utakmice o ovom dvojcu govorio je Jose Mourinho koji se zbog svoje izjave ponovo našao u centru pažnje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oni rade kao životinje, uz dužno poštovanje prema životinjama, volim životinje da me neko ne shvati pogrešno. Oni rade nevjerovatno puno kada tim to najviše treba, oni su sjajni momci i profesionalci jednostavno daju maksimum za tim", rekao je Mourinho.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi