Oni su budućnost bh. košarke zaslužni za historijski uspjeh

Ko su juniorski reprezentativci BiH?

Oni su budućnost bh. košarke zaslužni za historijski uspjeh

A. Haznadarević

Mladi košarkaši Bosne i Hercegovine koji su naciju obradovali velikom pobjedom nad favorizovanom selekcijom Italije rezultatom 72:59, te plasirali se tako u četvrtinu finala Evropskog prvenstva, zabilježili su historijski uspjeh, te već sada mogu biti zapamćeni kao najuspješnija reprezentativna selekcija igrača naše zemlje u starosnoj dobi do 18 godina.

Dosadašnji uspjeh na Evropskom prvenstvu A divizije, na svojim plećima je iznijelo dvanaest momaka koje je selektor Marko Trbić odlučio da povede na ovaj veliki turnir.

1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.